Виузид и Асбрип сироп – мощна комбинация

Виузид сашета и Виузид сироп за деца са перфектно допълнение към Асбрип сироп.

Виузид подпомага правилното функциониране на имунната система, а Асбрип повлиява благоприятно функцията на дихателната система. 

Асбрип сироп e подходящ за възрастни и деца над 3 години. Виузид сироп за деца е подходящ за малчугани от 1-годишна възраст. За деца над 12 години и възрастни е по-подходящо да се приемат Виузид сашета.

Асбрип е изцяло натурален продукт, състоящ се от евкалиптово масло, аскорбинова киселина (витамин C), ябълчна киселина и аромат на мента. Съставът на Асбрип сироп е молекулярно активиран. Молекулярната активация подсилва ефективността на съставките му без да нарушава тяхната молекулярна структура.

Виузид e перорален продукт, който съдържа глицеризинова киселина, витамини, минерали и аминокиселини. Виузид се препоръчва за подпомагане на имунната система и укрепване съпротивителните сили на организма.

Поръчай Асбрип и Виузид онлайн

Асбрип се препоръчва за нормално функциониране на дихателната система

Асбрип сироп:

  • Напълно безопасен за вас и вашето дете (над 3 годишна възраст).
  • Доказана ефективност.
  • Може да се приема продължително време.
  • Може да се приема едновременно с антибиотици.
  • Има приятен вкус на мента и евкалипт.
  • Не съдържа захар, глутен и алкохол.
  • Не съдържа коластра и млечни продукти.

Състав на Асбрип:

Евкалиптово масло, витамин C и ябълчена киселина.

Съставките на Асбрип сироп са подложени на патентован процес на молекулярна активация, който повишава тяхната ефективност.


 

Прием и дозировка на Асбрип:

Деца над 3 годишна възраст Възрастни Продължителност
Дневна дозировка 3 х 5 ml 3 x 10 ml 10 дни
Прием и дозировка Асбрип сироп

За по-голяма сигурност – започнете приема още при първа необходимост. Приложението може да се удължи за дълъг период без никакви ограничения. Не трябва да се надвишават 50 мл сироп на ден.
Асбрип сироп може да се прилага едновременно с антибиотици и други антивирусни препарати. Асбрип сироп е в опаковка от 150 мл и съдържа удобна мерителна чашка-дозатор.

Търсете в аптеките или поръчайте онлайн.

top