Виузид имуномодулатор и Асбрип сироп за кашлица – мощна комбинация

Виузид сашета и Виузид сироп за деца са перфектно допълнении от Асбрип сироп за кашлица.

Виузид има силно антивирусно, антиоксидантно и имуномодилиращо действие, а Асбрип е изключително ефективен в борбата при най-честите респираторни заболявания – простуда, грип, ларингит и фарингит.

Доказано ефективни, облекчават бързо и нямат странични ефекти.

Асбрип е сироп за кашлица подходящ за възрастни и деца над 3 години. Виузид сироп за деца е подходящ за малчугани от 1 годишна възраст. За деца над 12 години и възрастни е по-подходящо да се приемат Виузид сашета.

Препоръчваме Асбрип сироп за кашлица при следните симптоми: кашлица, задух, червено гърло, болезнено преглъщане, секрет. 

Изцяло натурален продукт, състоящ се от Евкалиптово масло, аскорбинова киселина (витамин C), ябълчена киселина, лимонов сок и мед. Съставът на Асбрип сироп за кашлица е молекулярно активиран. Молекулярната активация подсилва ефективността на съставките му без да нарушава тяхната молекулярна структура.

Виузид e перорален продукт, съдържащ глицеризинова киселина в състава си, който работи като активатор на имунната система. Има силно антивирусно, антиоксидантно и имуномодилиращо действие. Виузид се препоръчва за увеличаване на имунната защита при различни състояния, характеризиращи се с намалена функция на имунната система и развитието на имунодефицит.

Поръчай Асбрип и Виузид онлайн

Асбрип се препоръчва при следните симптоми:

 • Кашлица
 • Задух
 • Червено гърло
 • Болезнено преглъщане
 • Секрет


Асбрип сироп:

 • Напълно безопасен за вас и вашето дете (над 3 годишна възраст).
 • Клинично доказана ефективност.
 • Може да се приема продължително време.
 • Може да се приема едновременно с антибиотици.
 • Има приятен вкус на мента и евкалипт.
 • Не съдържа захар, глутен и алкохол.
 • Не съдържа коластра и млечни продукти.

Състав на Асбрип:

Евкалиптово масло – антисептично и отхрачващо действие
Витамин C и ябълчена киселина –
антибактериално, противовирусно и антиоксидантно действие
Лимонов сок и мед

Съставките на Асбрип сироп са подложени на патентован процес на молекулярна активация, който повишава тяхната ефективност.Клинично проучване: Комбинираният прием на Виузид и Асбрип има 96% ефективност при хроничен фарингит:

Проведено е клинично проучване през 2005 година в испанската болница “Costa del Sol – Considería de salud”. Проследяват се ефикасността и поносимостта на терапията с Асбрип и Виузид в продължение на 42 дни при пациенти със симптоми на хроничен фарингит.

Включени са били 90 пациенти с или без предварително лечение. Възрастта на пациентите е между 18 и 82 години. От тях 70 продължават лечението до крайната визита. От тях 70 пациенти, 67 броя имат значително подобрение, което е 96% ефективност на комбинираното лечение с Виузид и Асбрип. Не се наблюдават странични ефекти.

Лечението се провежда със следната дозировка:
10ml Асбрип на всеки 8 часа в продължение на 30 дни;
1 саше Виузид на всеки 12 часа в продължение на 21 дни;
1 саше Виузид на ден поддържаща терапия за допълнителни 21 дни.

 


Прием и дозировка на Асбрип:

Дневна дозировка Деца над 3 годишна възраст Възрастни Продължителност
При вирусни инфекции 3 х 5 ml 3 x 10ml 10 дни
Прием и дозировка Асбрип сироп за кашлица

За по-голяма ефективност – започнете приема още при първи симптоми на грип, настинка или простуда. Приложението може да се удължи за дълъг период без никакви ограничения. Не трябва да се надвишават 50 мл. сироп на ден.
Асбрип сироп за кашлица може да се прилага едновременно с антибиотици и други антивирусни препарати. Асбрип сироп за кашлица е в опаковка от 150 мл. и съдържа удобна мерителна капачка-дозатор.

Търсете в аптеките или поръчайте онлайн.

top