Комбинирана терапия – локално и перорално приложение на глицеризинова киселина в борбата срещу папилома вирус, херпес вируси и техните рецидиви

Глизиген е нов високоефективен противовирусен препарат, специално създаден за борба с вирусни инфекции, причинени главно от херпес вирус, херпес зостер и папилома вирус. Ефективността на Глизиген е доказана в голям брой клинични проучвания. Показва добра поносимост, липса на странични ефекти и може да се прилага и при бременни. Глизиген се предлага под формата на спрей за локално приложение и интимен гел за поддържане на интимната хигиена и профилактика след лечение с Глизиген спрей.

Виузид e перорален продукт, също съдържащ глицеризинова киселина в състава си, който работи като активатор на имунната система. Има силно антивирусно, антиоксидантно и имуномодилиращо действие. Виузид се препоръчва за увеличаване на имунната защита при различни състояния, характеризиращи се с намалена функция на имунната система и развитието на имунодефицит.

И двата продукта са подложени на специален биокаталитичен процес, чрез който се увеличават свойствата на основната им съставка – глицеризинова киселина. Проведените клинични проучвания при пациенти с различен тип херпес инфекция и папилома вирус демонстрират ефикасността на комбинацията
Glizigen  + Viusid.

Поръчай онлайн

Виузид и Глизиген

Glizigen спрей – широк спектър на действие срещу:

 • Херпес вирус тип I и II
 • Херпес зостер вирус
 • Човешки папилома вирус
 • Заразен молуск
 • Пемфигус и др.


Предимства на Glizigen спрей:

 • Активно вещество: Глицеризинова киселина
 • Клинично доказана ефективност
 • Лесно приложение
 • Няма странични ефекти
 • Подходящ и за бременни
Състав:

Активното вещество – глицеризинова киселина, се извлича директно от корена на Glycyrrhizia Glabra (сладък корен), като допълнително е подложено на процес на молекулярна активация, патент на Catalysis, с което се увеличават неговите свойства.

 

Действие:

Известно е, че глицеризиновата киселина притежава силно антивирусно действие, блокирайки репликацията и патологията на различни вируси. Доказано е също, че глицеризинова киселина необратимо дезактивира вирусните частици на херпесните вируси. Тя се свързва с определени протеинови структури на вируса, възпрепятствайки навлизането му в клетките. Нейните антивирусни, антиоксидантни и лечебни качества гарантират ефикасността на продукта Glizigen при вирусни инфекции, които поразяват определена епител. Освен това, увеличаването на локалната имуностимулация помага за контролиране на инфекциозния процес, дори и при комплицирани случаи на бременност.

 

Приложение:

Glizigen спрей е помпа-дозатор. Едно напръскване се получава с две кратки натискания на спрей-бутона. При едно приложение се прилагат толкова напръсквания, колкото са необходими за да се намокри обилно засегнатата зона. Веднъж приложен върху кожата продуктът работи 6-8 часа.

 • Генитален херпес: 3-4 приложения дневно за 5 дни.
 • Варицела зостер херпес: 3-4 приложения дневно за 7-10 дни.
 • Папилома вирус с малки начални кондиломи: 4-5 приложения дневно за 2-3 седмици в зависимост от резултатите.
 • В случаи на големи и стари кондиломи Glizigen най-добре се прилага в комбинация с криотерапия.

Проведените клинични проучвания при пациенти с различен тип херпес инфекция и папилома вирус демонстрират ефикасността на комбинацията Glizigen  + Viusid.

Viusid е наличен под формата на сашета в опаковки по 21 или 90 броя. Viusid се приема след храна, разтворен във вода, сок или мляко.
Дневна дозировка: Три пъти дневно по 1 саше при  вирусна инфекция.
За профилактика: 1 саше дневно в продължение на 20 дни.

При комбинирана терапия с Глизиген и Виузид, лечението с Виузид трябва да продължи поне един месец. Виузид може да бъде приеман за продължителен период без странични ефекти.

 

top